Доброго дня! Я тільки-но почала займатися укладанням волосся, і мені потрібна хороша щітка фен. Хтось може порадити, яку модель вибрати? Я взагалі нічого не розумію у цьому.
Фен щітка
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-09-20 15:29:22
Звичайно, я можу запропонувати кілька варіантів. На мій досвід, фен щітка BaByliss Pro Ionic чудово справляється із завданням. Вона забезпечує рівномірне нагрівання і укладає волосся без статики. Ще один хороший варіант - Dyson Airwrap, але вона дорожча.
Поделиться32023-09-20 15:29:50
Але я ще маю сумніви. У кого є ще якісь варіанти? Можливо, є щось доступніше за ціною? Буде краще, якщо у мене буде кілька варіантів. І так, дякую, що дали мені рекомендацію.
Поделиться42023-09-20 15:31:43
Доброго дня! Я тільки-но почала займатися укладанням волосся, і мені потрібна хороша щітка фен. Хтось може порадити, яку модель вибрати? Я взагалі нічого не розумію у цьому.
Звичайно, маю рекомендацію для тебе. Перегляньте фен щітки в магазині Алло https://allo.ua/ua/fen-schetki/ вони пропонують широкий асортимент. Моя рекомендація звертати увагу на виробника Філіпс. Вони випускають якісні фен щітки з різними насадками, які допоможуть досягти ідеального укладання.
Я б порекомендував модель Philips BHA310/00. Ця фен щітка має потужність, надійну конструкцію та прийнятну ціну. Впевнений, що вона буде чудовим вибором для початківця.
Поделиться52024-03-24 23:10:06
Всім привіт! Я недавно стала щасливою власницею стайлера Dyson, купленого в інтернет-магазині dyson-service.com.ua і він став моїм абсолютним фаворитом для створення укладок. З ним дуже легко і приємно укладати волосся, а також експериментувати з образами. Стильний, зручний і надійний девайс, який перевершив всі мої очікування.